Else

Vanaf 2000 ben ik als dierenarts werkzaam in Den Haag en ik ken Olivier al lang als collega, waar ik mijn echo patiënten naar doorverwees. Na een lange tijd op 1 plek gewerkt te hebben, leek het me een mooie stap om Olivier te komen helpen, op het moment dat Dhr. Makker met pensioen ging. Een kliniek met een hoog niveau diergeneeskunde en de mogelijkheid om in een iets kleiner team te gaan werken spraken me aan.

Na mijn middelbare schooltijd ben ik als au pair bij een dierenartsengezin in Israël geweest, omdat ik uitgeloot was. Na dat jaar kon ik gelukkig beginnen met de studie diergeneeskunde en tijdens mijn studietijd heb ik veel gereisd. Mijn eindscriptie heb ik in Zimbabwe geschreven en dat was een hele mooie ervaring. Na wat korte werkzaamheden rondom Utrecht ben ik in Den Haag terechtgekomen. Daar heb ik mijn man ontmoet. Nu woon ik in Voorburg met mijn man en 2 kinderen. We hebben thuis een hond, Gijs. Op dit moment bestaat mijn leven vooral uit het opvoeden van mijn kinderen en werken. Ik hoop dat er over een tijdje weer wat meer ruimte komt om te volleyballen en naar theater te gaan. Op dit moment hou ik mezelf in conditie door 2x in de week met Gijs te rennen en wat yoga te doen. Nu er kinderen zijn, reizen we met ons camperbusje vooral in Europa rond.

Qua diergeneeskunde houd ik me vooral met de internistische kant van het vak bezig: de puzzel proberen op te lossen van wat er met een dier aan de hand is. Oudere dieren vind ik een uitdaging; hen zolang mogelijk een goede kwaliteit van leven te geven is het doel. Röntgenfoto’s maken is ook iets wat ik met veel plezier doe. Daarin vullen Olivier en ik elkaar prima aan, omdat hij meer de echo's maakt. We hebben nu beide mogelijkheden optimaal in de praktijk aanwezig.


Ga terug naar ons team