Susan

Ik werk vanaf mijn 18e al met dieren, ik begon in een dierenwinkel en volgde de opleiding dierenonderneming in Barneveld. Aansluitend volgde ik de opleiding paraveterinair dierenartsassistente in 2000 en kon gelijk voor 2 dagen aan de slag bij dierenkliniek Makker. In 2002 behaalde ik mijn diploma en ben ik full time gaan werken.

Snel kwam mijn 1e hond Nosca, een toller van inmiddels al ruim 16. Veel mensen van de praktijk zullen mijn trouwe schaduw kennen. Daynah, een toller van 3 gaat ook altijd mee naar de praktijk.

Het opvoeden en trainen van mijn 1e hond maakte mij erg enthousiast en zorgde ervoor dat ik de instructeurs opleiding ging volgen. Naast mijn baan bij Dierenkliniek Makker heb ik ongeveer 5 jaar les gegeven op een hondenschool. Super leuk om te doen! Verder heb ik de opleidingen ethologie en gedragstherapie hond in Barneveld gevolgd.

Inmiddels heb ik een gezin met 4 jonge dochters en werk ik weer parttime. Mijn werk doe ik nog steeds met veel plezier!

Gedrag blijft mij interesseren, vorig jaar heb ik de opleiding speltherapie kind afgerond en momenteel doe ik de opleiding kindercoach bij Civas. De combinatie mens en dier is bijzonder en hoop dit in de toekomst te kunnen combineren.


Ga terug naar ons team