Team

Het team van Dierenkliniek Makker bestaat uit twee dierenartsen en twee paraveterinaire assistentes. Wij vinden persoonlijke aandacht uw huisdier erg belangrijk. Wij hebben daarom alle zorg in huis, zodat u altijd door uw eigen dierenarts wordt geholpen.

Olivier

Sinds 2006 werk ik met veel enthousiasme in deze kliniek en sinds januari 2017 trotse eigenaar van deze praktijk. Naast de reguliere patiëntenzorg de echografie, scopieën en chirurgie . Dit doe ik voor onze eigen patiënten, maar ook krijg ik verwijzingen van collega's uit Den Haag, Rijswijk, D..

Lees meer

Else

Vanaf 2000 ben ik als dierenarts werkzaam in Den Haag en ik ken Olivier al lang als collega, waar ik mijn echo patiënten naar doorverwees. Na een lange tijd op 1 plek gewerkt te hebben, leek het me een mooie stap om Olivier te komen helpen, op het moment dat Dhr. Makker met pensioen ging. Een kl..

Lees meer

Dominique

Sinds 2002 werk ik met veel enthousiasme bij dierenkliniek Makker. Naast de opleiding tot paraveterinair heb ik in 2015 de studie veterinair praktijk manager gevolgd. Na ruim twaalf jaar full-time in de praktijk te hebben gewerkt ken ik de klanten goed en ben ik actief bezig met alle werkzaamhede..

Lees meer

Marijke

Tijdens mijn studie liep ik stage bij Dierenkliniek Makker en ben ik hier een jaar werkzaam geweest. Vervolgens ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen als paraveterinair bij verschillende klinieken en heb ik meerdere cursussen gevolgd. Sinds september 2017 maak ik weer deel uit van het leuke team..

Lees meer

Joya

In 2013 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair dierenartsassistente.
Ik ben opgegroeid met dieren om mij heen, dus was het voor mijn ouders niet gek opkijken toen ik vertelde dat ik dit werk wilde gaan doen.
Thuis heb ik een Britse korthaar genaamd Timon en een “huis tuin en keukenka..

Lees meer

Justyna

Opgegroeid op het platteland in Polen kwam ik op een vroege leeftijd in aanmerking veel soorten dieren. Zo begon ik het dierenwelzijn te respecteren en besloot ik daar in de toekomst mee te werken. En nu, na een opleiding tot Paraveterinair mag ik het team van Dierenkliniek Makker versterken.

..

Lees meer