Team

Wij vinden persoonlijke aandacht uw huisdier erg belangrijk. Wij hebben daarom alle zorg in huis, zodat u altijd door uw eigen dierenarts wordt geholpen.

Olivier

Sinds 2006 werk ik met veel enthousiasme in deze kliniek en sinds januari 2017 trotse eigenaar van deze praktijk. Naast de reguliere patiëntenzorg de echografie, scopieën en chirurgie . Dit doe ik voor onze eigen patiënten, maar ook krijg ik verwijzingen van collega's uit Den Haag, Rijswijk, D..

Lees meer

Miranda

In 2021 mocht ik stage gaan lopen als paraveterinair bij dierenkliniek Makker. Een medische achtergrond had ik al, ik heb een paar jaar als verpleegkundige gewerkt en heb daarna voor het werk van mijn man in  verschillende landen gewoond. 15 Jaar en 3 kinderen verder settelden wij ons weer lekke..

Lees meer

Britt

Eind 2020 begon ik aan mijn tweede jaar van de opleiding paraveterinair, daarvoor had ik een stageplek nodig en die vond ik hier bij dierenkliniek Makker.

 

Na mijn stageperiode was ik nog in mijn schoolvakanties te vinden in de kliniek en dat is eigenlijk nooit weggegaan. On..

Lees meer

Larissa

Als kind kwam ik al met mijn ouders mee naar Makker, als een van onze huisdieren een afspraak had. Mijn droom was altijd om dierenarts te worden. Gaandeweg bleek dat dit doel misschien te hoog gegrepen was maar werd ik nog fanatieker om in ieder geval met dieren te gaan werken.

In 2018 be..

Lees meer

Anouk

Anouk:

 

Na mijn opleiding tot paraveterinair was ik op zoek naar een leuke baan en die heb ik bij Dierenkliniek Makker gevonden. Sinds oktober 2023 kunt u mij in de kliniek vinden. Het is een hele gezellige kliniek om in te werken en het veelzijdige aanbod aan mogelijke zorg..

Lees meer